ZOEKEN  

Winkelmand  

product (Leeg)

Nieuwsbrief

Leveranciers

Search

Hoe betaal ik online bij de blauwe kapitein?

Online kan je je bestelling ook onmiddelijk online betalen met Banccontact. Tijdens het afrekenen kan je zelf kiezen welke betaalmogelijkheid jou het best past. De blauwe Kapitein heeft gekozen om samen te werken met Mollie. Zij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding en daarom is onlinebetalen bij ons perfect veilig. 

kan ik betalen met een overschrijving?

Betaal je liever niet online, dan kan je het bedrag ook overschrijven op onze
 bankrekening BE16 3630 3363 3374. Hou er rekening mee, als je betaalt met overschrijving wordt je pakje pas verstuurd wanneer we de betaling hebben ontvangen. Afhankelijk van de bank kan dit enkele dagen duren.

ik ben niet tevreden met de aankoop. Geld terug!?

Je kan, zonder een reden op te geven, je bestelling binnen 7 dagen terugsturen in de originele verpakking en nieuwe staat, volgens de wet ter bescherming van de consument. Retourzendingen stuur je (op eigen kosten) terug naar: De blauwe Kapitein, Bisschopslaan 4, 2340 Beerse, België.

 Na ontvangst van het pakket maken we het geld, na een controle, over op je bankrekening. Artikelen aangekocht tijdens de solden kunnen niet geretourneerd worden.

hoe weet ik of mijn bestelling aanvaard is?

Nadat je je bestelling bevestigd hebt en de betaling via de beveiligde site volledig doorlopen is, krijg je per mail een orderbevestiging. Indien er voor gekozen is om te betalen per overschrijving krijg je eveneens na de bevestiging van je bestelling per mail een orderbevestiging. De orderbevestiging bevat een overzicht van de bestelde produkten, de hoeveelheid, de prijs, de betalingswijze en indien van toepassing het leveringsadres.